Tijdens de InfraTech 2019, de beurs voor infrastuctuur, presenteren de provincies op de Provincieboulevard hun parels: de mooiste samenwerkingsprojecten en innovaties. De provincie Noord-Holland toont hoe met het landelijk programma iCentrale stads- en wegbeheer beter en goedkoper kan.

iCentrale als provinciale parel op InfraTech 2019

Gemeenten en provincies worden hier geïnformeerd over de innovatieve iDiensten, die het realiseren van maatschappelijke beleidsdoelen eenvoudiger en goedkoper maken: het bedienen van bruggen en sluizen, het bewaken en bedienen van tunnels en het uitvoeren van verkeersmanagement, stadsbeheer en -toegang, crowd management en parkeerbeheer. Nu deze publiek-privaat ontwikkelde iDiensten jn de praktijk zijn beproefd, kunnen (decentrale) overheden starten met het opstellen van een roadmap, waarna concrete stappen worden gezet op het gebied van Smart Mobility en Smart Safety.

Naast de tentoonstelling van de provinciale parels biedt de Provincieboulevard op InfraTech 2019 een programma aan lezingen en debatten. Zo gingen gedeputeerden, waaronder Chris de Vries van Noord-Holland, in gesprek met vertegenwoordigers uit de sector over de vraag hoe we van praten over ambities komen tot realisatie.

De Provincieboulevard is te vinden in hal 1, stand 1.409.
Voor meer informatie over InfraTech: www.infratech.nl

Comments are closed.