Tijdens het ITS Europe Congress in Straasbourg eind juni lanceerde Connekt de Smart Mobility Test Embassy (SMTE). Uiteraard maakt MaaSandMore deel uit van dit netwerk van overheden, kennisinstellingen en bedrijven. Met de SMTE bundelt Connekt de krachten in Nederland op het gebied van kennis, ervaring en testmogelijkheden op het gebied van smart mobility.

Activiteiten van de Smart Mobility Test Embassy

  • Nationaal loket voor het buitenland. De SMTE is aanspreekpunt voor de buitenlandse partijen die gebruik willen maken van de Nederlandse ontwikkel- en testfaciliteiten of hierover meer willen weten. De SMTE brengt de vragende partijen in verbinding met de partijen uit het SMTE netwerk.
  • De beste manier om te laten zien waar Nederland op het gebied van Smart Mobility actief is, is het in het echt te laten zien. De SMTE is aanspreekpunt voor inkomende missies en reizen (als onderdeel van de rol die Connekt al vervult) en kan een reisprogramma ontwikkelen toegespitst op de vraag.
  • Uitgaande bezoeken. De SMTE geeft input handelsmissies, studiereizen en beurzen om de Internationale Test- en Deployment-omgeving Smart Mobility Nederland uit te dragen en actief te positioneren.

 

Meer informatie op www.smartmobilityembassy.nl

Comments are closed.